Göra bra bättre. Det är vårt mantra. Lista ut vilka styrkor individen har, gruppen har eller organisationen har – och bygga på det.

Det är framgångsstrategin så många redan har fått uppleva – ledare i näringsliv, offentlig förvaltning och ideella organisationer, högt profilerade personer, politiker och konsulter – och privatpersoner som vill identifiera sina framgångsfaktorer för mer succé i livet och på jobbet.

Anne Grefberg
Anne är legitimerad psykolog, varumärkesstrateg och rakt på sak. Hon förstår att framgång skapas genom att identifiera styrkor – utan att blunda för utvecklingsområden. Hon ger allt för din utveckling och framgång, med en metod som blandar konst och vetenskap. Att hon är utbildat psykolog ger dig en garanti för att metodik, verktyg och process är vetenskapligt underbyggd, och utförandet tar helt utgångspunkt i varje individ.

Med en passion för utveckling har Annes karriär gått från att bygga upp affärsområden, produktområden, varumärken och företag – till att som psykolog verka för individens utveckling och framgång.

Hon gillar böcker, Florida, matlagning, Dr Phil och DrDrew – har tre vuxna söner, två katter och en tjusig Dodge.