Göra bra bättre. Det är vårt mantra. Lista ut vilka styrkor individen har, gruppen har eller organisationen har – och bygga vidare från dem.

Det är framgångsstrategin så många redan har fått uppleva – ledare i näringsliv, offentlig förvaltning och ideella organisationer, högt profilerade personer, politiker och konsulter – och privatpersoner som vill identifiera sina framgångsfaktorer för mer succé i livet och på jobbet.

Anne Grefberg
Anne Grefberg är legitimerad psykolog, föreläsare och krönikör, specialiserad på ledarskap, rekrytering och organisationsutveckling. Hon arbetar med flera kända svenska toppolitiker, näringslivspersonligheter och entreprenörer.

Anne är en drivande kraft i digitaliseringen av psykologin, som nordiskt ansvarig för personlighetstestet Facet5 och det neuropsykologiska verktyget NeuroView som används av många verksamheter i rekryterings- och utvärderingsprocesser. Dessutom är hon en flitigt anlitad föreläsare, krönikör och expert, som också har ledarskapspodcasten Med Hela Handen.

Hon började tidigt att arbeta i näringslivet och blev chef redan vid 23 års ålder. Mitt i karriären valde Anne plötsligt att byta bana och bli psykolog i stället. I dag är hon en av Sveriges mest eftertraktade psykologer och syns ofta i media i olika sammanhang.